петък , 26 април 2024

В събота премиера на LEGO® 3D

Първата по рода си пълнометражна LEGO® 3D анимация разказва за живота на Емет – обикновен и прилежен средностатистически LEGO работник, който погрешно е идентифициран като уникална личност, от която зависи спасяването на света.

Той е въвлечен в епично приключение от тайно общество на странни непознати, обединени от една цел – да спрат зъл тиранин. Очаква ви незабравимо и изпълнено с много забавни моменти пътешествие, за което Емет се оказва абсолютно и безнадеждно неподготвен. Филмът е със субтитри и в кино „Модерен театър” ще бъде с 3D прожекция на 8 февруари (събота) от 16:30 часа и на 15 февруари (събота) от 16:30часа.
Другият филм, който киноманиаците ще могат да гледат отново в събота, но от 19.00 часа и на 12 февруари, сряда, от 18.30 часа е „Заклинанието”, 2D прожекция. Лентата е забранена за лица до 16 години. „Заклинанието” е свръхестествен трилър, 112 минути.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.