понеделник , 24 юни 2024
Водещи новини

Двама от делегатите на ГЕРБ са ясни

Народният представител от ГЕРБ Христо Калоянов и кметът на община Панагюрище Никола Белишки ще са двама от тримата делегати,

които ще участват в редовното отчетно-изборно делегатско Национално събрание на партията. То ще се проведе на 16 февруари в Зала 3 на НДК, пише в поканата, която беше публикувана във вестник „Капитал дейли“ на 3 януари. На общинското събрание на ГЕРБ, което е обявено за 31 януари в Камерната зала на Театър дом-паметник в Панагюрище, една от точките в дневния ред е избор на трима делегати за Националното събрание. По партиен устав двама тях вече са ясни – Калоянов и Белишки.
В публикуваната на 3 януари покана от ГЕРБ за партийния форум на 16 януари са обявени 8 точки, една от които е „Промяна в Устава на ПП ГЕРБ“.

Вижте още

Областният управител Валентина Кайтазова насрочи на 14 април консултации за състава на РИК Пазарджик за предстоящите избори

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.