Договаряне без обявление за оборудването и обзавеждането на ЦНСТ

Покана за участие в процедура на договаряне без обявление за възлагане на обществена поръчка към „КАН Учтехспорт България” ООД със седалище и адрес на управление: с. Кукорево, област Ямбол е отправила Община Панагюрище.

Предметът й е „Доставка на обзавеждане и оборудване за изграждане на „Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания, гр. Панагюрище”.
Обявената през юни 2013 година обществена поръчка е прекратена, след като подадената от „КАН Учтехспорт България” ООД оферта отговаря на поставените условия. Но при отваряне на ценовото му предложение е констатирано, че не съответства на предварително обявените от възложителя изисквания поради това, че е предложил цена по-висока от прогнозната стойност на поръчката и е отстранен от участие. Затова откритата процедура е прекратена на основание чл.39, ал.1, т.3 от ЗОП, предвид което законосъобразно се явява провеждането на договаряне без обявление с участника на основание чл.90, ал.1 т.2 от ЗОП.
Финансовата рамка на договарянето е до 39 378 лева без ДДС. Средствата са по оперативна програма „Регионално развитие”, схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за деинституционализация на социални институции, предлагащи услуги за деца в риск”.
Капацитетът на Центъра е 12 потребители плюс още две места за прием на деца от общността по спешност. Предварителната информация е, че реалното осигуряване на новата социална услуга ще започне до края на март.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.