петък , 26 април 2024

Гласуваме за Донна до 30 януари

BOX TV организира своите първи годишни музикални награди, които ще преминат под мотото „Оставам ТУК”. Церемонията ще бъде на 30 януари в зала Рейнбоу Плаза и ще бъде излъчена директно по БНТ.

Водещи ще бъдат Мария Силвестър и Антони Атанасов.
Българските музикални изпълнители ще мерят сили в следните 13 категории: „Дебют на годината”, „Клубно и поп изпълнение”, „Най-стилен артист”, „Най-добър изпълнител”, „Най-добра изпълнителка”, „Хип-Хоп и R&B песен”, „Най-добра група или дует”, „Най-добра Рок Група и изпълнение”, „Музикален продуцент на годината”, „Най-добро видео”, „Хит на годината”, „Любима песен на зрителя” и „Featuring”.
Номинирани са изявилите се в ефира на BOX TV български изпълнители през 2013 година като Графа, Михаела Филева, Криско, Мария Илиева, 100 Кила, Маги Джанаварова, Мастило, Миро, Лора Караджова, Кристо, Поли Генова, ВенЗи, Бобо, Донна и др.
Надсловът „Оставам ТУК” е продиктуван от желанието на BOX TV повече млади хора да направят своя избор и останат да живеят, работят и творят в родната България, обясняват от телевизията.
В номинациите за „Най-добро Клубно/Поп изпълнение”участва и Донна с парчето й с DJ Diass Fade away”, за „Най-стилен артист”, както и за „Любима песен на зрителя”. До 30 януари може да гласувате за любимото си изпълнение тук:  http://www.boxtvawards.com/
На 18 януари Донна обяви в официалния си фейсбук профил да очакваме и новото видео на песента „Ще живеем вечно” с Pavell Nikolow & Venci Venc.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.