Водещи новини

Обявиха обществена поръчка за горивото на учебни заведения и общински поделения

Доставка на гориво за отопление на детски градини и училища на общинска бюджетна издръжка, общинска администрация и други общински поделения на територията на община Панагюрище за периода 2014-2015годинатова е описанието на обявена обществена поръчка от Общината от 16 януари.

Вида на процедурата е договаряне без обявление. В мотивите за избор на процедурата е записано – „Възлагането на настоящата обществена поръчка чрез процедура по договаряне без обявление на основание чл.90, ал.1, т.11 от ЗОП, се обуславя от обстоятелството, че стоката-предмет на поръчката е определена по списък, предложен от Държавната комисия по стоковите борси и тържища, чиято доставка може да бъде изпълнена на стоковата борса и се извършва в съответствие с горепосочената норма на ЗОП. Списъка на тези стоки е одобрен от Министерския съвет в Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки и съгласно същия, възложителят има право да възложи обществена поръчка чрез процедура на договаряне, без обявление. Сделката ще се извърши на „Софийска стокова борса”АД.”

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.