четвъртък , 18 април 2024
Водещи новини

Кой крив, кой прав…

Общественото обсъждане на финансовата рамка на община Панагюрище за 2014 година е основната тема в няколко публикации във втори брой на „най-младия“ панагюрски вестник „Още ПЛАМ“, който от днес на пазара.

Водещото заглавие на изданието е посветено на длъжниците  към общинската хазна с над сто лева от 2013 година и от предишни години. На тях общинарите са изпратили предупредителни писма, които са близо 3000. Писма са изпратени на всички, които не са си платили я данъка за недвижим имот, я за лекия или товарния автомобил, я патентния данък и т.н. Цяла страница панагюрският вестник „Още ПЛАМ“ е посветил на парите, които са заделени за най-голямото и най-малкото село в общината – съответно Попинци и Панагюрски колонии. За възникналото недоразумение между кмета на общината Никола Белишки, представители на панагюрски медии и общински съветници вестник „Още ПЛАМ“ информира в статията си „Кой крив, кой прав…“
Ако имате желание да сте информирани, а не манипулирани  – четете вестник „Още ПЛАМ“.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.