понеделник , 24 юни 2024
Водещи новини

Общинска съветничка иска нови скални проби

Писмо до кмета на общината Никола Белишки, Васил Поптолев от „Хидрострой Инвест” АД и Видин Мартинов от ДЗЗД „Аква Груп 99” е изпратила чрез председателя на Общинския съвет Веселина Зумпалова-Ралчева общинската съветничка от групата „За Свободна община” в ОбС Людмила Пашова-Терзийска.

В него съветничката коментира взети скални проби на ул. „Хаджи Димитър” заради ремонтите по интегрирания Воден проект на Общината и подобект към него. Според Людмила Пашова-Терзийска резултатите от пробите, направени в края на декември в две различни лаборатории, са с драстични разлики и големи отклонения, като влаганият материал бил некачествен. „При наличието на такива сериозни отклонения е необходимо да се направят контролни проби в трета независима лаборатория, предварително одобрена и съгласувана от всички страни”, пише в писмото си съветничката.
Преди седмица Веселина Зумпалова-Ралчева предостави резултатите от двете лаборатории пред съветниците от комисията по териториално и селищно устройство и обясни, че ги предоставя на целия ОбС за разглеждане.

Вижте още

Областният управител Валентина Кайтазова насрочи на 14 април консултации за състава на РИК Пазарджик за предстоящите избори

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.