Водещи новини

Харчим повече ток през декември

От EVN България напомнят, че декември се характеризира с традиционно повишена консумация на електроенергия. Тази тенденция става още

по-изразена по време на коледните и новогодишни празнични и почивни дни. Затова е важно за всеки клиент е периодично да следи своята консумация на електроенергия чрез сверяване данните от електромера.
Клиентите на дружеството ще могат да заплащат консумирана енергия в касовите салони на „Български пощи“ ЕАД както в работните дни до края на 2013 г., така и на 23 декември (понеделник) и 31 декември 2013 г. (вторник), когато са осигурени дежурни касови салони на „Български пощи“ ЕАД. По време на останалите почивни и празнични дни клиентите на EVN България могат да използват обновената интернет платформа за проверка и плащане на консумирана енергия „ЕVN Онлайн плюс”:
Общо 76 дежурни екипа на EVN България са в готовност да реагират при необходимост от отстраняване на евентуални аварии по време на предстоящите празнични дни, декларират от дружеството. Дружеството има възможност за включване на допълнителен брой сътрудници и техника при извънредни ситуации, както и да активира специален кризисен щаб, който вече направил първата си тренировка.

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.