събота , 27 април 2024

„Английски за знаещи” в Професионалната гимназия

Шест момичета и момчета днес бяха наградени за доброто си представяне в училищното състезание „Английски за знаещи”, организирано от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм.

В 90-минутното изготвяне на самостоятелна писмена работа се включили двата осми класа в училището със специалности „Икономическа информатика” и „Компютърна техника и технологии”. Тийнейджърите изучават засилено английски език под ръководството на Пенка Цвяткова и Соня Димитрова, които са и инициатори за провеждане на състезанието. Те са получили подкрепата и на училищния психолог Петрана Иванова.
Директорът на Професионалната гимназия Лушка Апостолова обясни, че всички участвали са получили награди от издателство „Express Publishing”. Невелина Патърова, Стефания Димитрова, Диана Тилева, Стойно Данков, Петър Шопов, Георги Пранджев са показалите най-добри резултати в „Английски за знаещи”.

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.