Водещи новини

Отчитат тока по редовния си график

Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници EVN България е създала организация за отчитане на показанията на електромерите по редовен месечен график независимо от неработните празнични дни.

Целта е, както всеки месец да се следва редовният график на отчитане на електроенергията за клиентите на дружеството в Югоизточна България, съобщиха от електроразпределителното дружество.
В случай, че поради отсъствие на клиентите по време на празниците няма осигурен достъп до електромери, които са в границата на собственост на клиентите, отчетниците на EVN България ще оставят съобщения с указания как клиентите да се свържат с дружеството за уговаряне на посещение на отчетник в удобно за тях време.
Както и досега, конкретна информация за продължителността на отчетния период за всеки клиент е налична в съответната фактура за електроенергия, заедно с количеството консумирана електроенергия, срока на следващо отчитане, срока на следващо плащане, както и телефонен номер за връзка.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.