Спортист №1 на Панагюрище в тайна до последно

От 17 имена имаха право да подредят своята десетка за Спортист на 2013 година в община Панагюрище снощи общинските съветници от комисията по образование, култура, младежки дейности и спорт и представители на медиите.

Председателят на просветната комисия Недялка Наплатанова уточни, че една от целите е тази година победителите да останат в тайна до последно и имената им станат известни на церемонията, която ще се състои през януари. На въпроси защо липсват представители на автомобилистите и футболистите, бе обяснено, че те ще бъдат отличени извън традиционната десетка, с други награди.
Предложените от Асоциацията имена бяха – Иван Хърков – самбо, Николай Цветанков – лека атлетика, Тодор Каловски – самбо, Калоян Галчев – таекуондо, Ангелина Симеонова – хандбал, Цветан Немигенчев – лека атлетика, Йорданка Тодорова – хандбал, Никола Петкански – джудо, Пейо Йончев – лека атлетика, Нелина Петришка – тенис на маса, Георги Ланджев – лека атлетика, Георги Джевелеков – тенис на маса, Ивелина Дюлгярова – лека атлетика, Ненка Тушлекова – тенис на маса, Никола Ралчев – лека атлетика, Цветана Благова – таекуондо и Стайко Танковски – таекуондо. Пояснено бе, че класирането на Асоциацията ще е с тежест 1,5, а с коефициент единица ще са вотът на комисията на ОбС плюс гласа на ресорния зам.-кмет Галина Матанова и на медиите. По предложение на Асоциацията в понеделник не бе гласувано за треньор на годината, защото той автоматично ще бъде предопределен от избора на спортист №1.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.