Водещи новини

Семейна свада в Ракитово завършва с убийство

Семейна свада приключи с битово убийство. Трагедията се разиграла в събота малко преди 18.00ч. на улица в Ракитово, съобщиха от Областната дирекция на МВР Пазарджик.

Пред частен дом възникнал скандал между Х.К.-35г. и майката на жената, с която живеел на семейни начала Р.К.- 52г. Свадата бързо се разгорещила и не след дълго Х.К. се появил с нож пред по-възрастната от него жена. Тя обаче успяла да вземе хладното оръжие от ръцете му и го пробола в областта на гърдите. Пострадалият бил откаран в Центъра за спешна медицинска помощ, където по-късно е починал. Трупът е откаран за аутопсия в „Съдебна медицина”-Пазарджик. На местопроизшествието е извършен оглед от служители на РУП-Велинград, иззет е ножа, с който е извършено престъплението. Р.К. е задържана първоначално за срок от 24 часа, а по-късно с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура-Пазарджик ареста е удължен със 72 часа. Работата по случая продължава, води се дознание.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.