Водещи новини

Студентският празник – подсигурен с полицаи и пожарникари

Необходимите мерки за нормалното протичане на студентския празник на територията на област Пазарджик са предприети, съобщи вчера за Радио „Фокус” Пазарджик говорителят на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Проверени за пожарна безопасност преди празника са питейни заведения, курортни комплекси, хотели, вилни селища, къщи за гости в общините Пещера, Пазарджик, Белово, Панагюрище, Велинград и Батак. В обектите, където се очаква струпване на повече празнуващи, са предвидени и допълнителни дежурства от пожарникари и полицаи. Най-много студенти се очаква да има във Велинград и около язовир „Батак“. Заведенията и комплексите в Белово, Септември, Цигов чарк, Свети Константин, Минералния плаж във Варвара също били предпочитани от бъдещите висшисти. Пред заведенията, в които има студентски тържества, полицейските екипи ще следят за пиянски сбивания и свади. КАТ създава необходимата организация за контрол по безопасността на движението. Строго ще се следи за управление на МПС с превишена скорост, шофиране от неправоспособни или употребили алкохол водачи, техническата изправност на автомобилите.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.