Водещи новини

В действие е специалният сайт за евроизборите през 2014 г.


На 1 декември стартира

Специалната уебстраница на Европейския парламент 


за европейските избори през 2014 г. е вече онлайн. На нея можете да откриете всичко за изборите през май следващата година, включително и информация, предназначена за журналисти. Запознайте се с последните новини и научете повече за страните-членки и за европейските политически партии, които ще си оспорват местата в Парламента.

Какво можете да откриете на страницата?

НОВИНИ – всички статии, съобщения за пресата, разяснителни материали, снимкови галерии и инфографики, които са свързани с различни аспекти на изборната кампания.

ДОСИЕАТА С ДАННИ, представящи страните-членки в категориите икономика и технологии, работни места и образование, околна среда, енергетика и общество.
ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ – списък с партиите, които ще си оспорват изборите, с кратко описание и линк към тяхната уебстраница.
МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИТЕ, които включват кратко въведение за ролята и правомощията на Европейския парламент, както и преглед на неговата дейност за последните пет години.
Страницата съдържа и линк към приложението EP Newshub, което събира на едно място всички съобщения в социалните мрежи от депутати и от самата институция. Европейските избори ще са една от важните теми на всички платформи на Европейския парламент в социалните мрежи.

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.