Остават 20 дни до Рождество Христово

С настъпването на декември идва и времето за купуване на подаръци за празниците в края на месеца.

Финансовите ограничения съпътстват много хора, но въпреки това магазините обикновено са по-пълни и повечето от нас се опитват да загърбят проблемите си, поне за малко. Често подаряването е по-ценен жест от получаването и всички са убедени, че каквото и да подарим, трябва да от сърце.
Най-желаните подаръци от жени за Коледа според проучване на e-vestnikса лек автомобил; цял ден шопинг, в който жената цял ден пазарува, а любимият плаща; нещо, което жената отдавна иска да си купи; екскурзия до екзотична държава или европейска столица; годежен пръстен. Оказва се, че дамите по празници мечтаят и за компютър, лаптоп, МП4-плеър, фотоапарат или телефон, рядко биха отказали бижута и аксесоари, скъп парфюм, ваучер за СПА-център, козметичен салон, масажи, карта за фитнес-център, хубав спортен екип, домашен фитнес-уред. Какъвто и да бъде изборът на мъжете за техните дами обаче най-често съветите са първо да са го обсъдили с тях.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.