Водещи новини

Зелената линейка на БНТ1 в Панагюрище

Повече от 50 бяха желаещите да се прегледат днес при д-р Детелина Луканова от Националната кардиологична болница в центъра на Панагюрище.

Посещението на специалистката по съдова хирургия и ангиология бе част от заснемане на предаването „Денят отблизо” на БНТ1. От екипа му обаче обясниха, че един преглед отнема около 30 минути и затова до края на деня ще могат да бъдат извършени безплатните доплер ехографски прегледи на кръвоносни съдове на не повече от десетина души.
Форматът на „Моят лекар” е здравно риалити, в което се проследяват прегледите, реакциите на хората, техните коментари, притеснения и причини за здравните им проблеми. „Зелена линейка” е самостоятелно приложение на „Денят отблизо”. Подобно на Община Панагюрище, местни власти от страната оказват съдействие на БНТ1 и водещи лекари хората да научат повече за здравословния начин на живот.

Вижте още

Проведе се шестото издание на инициативата „Победителите“ в подкрепа на онкоболните

Днес в зала ”Арена Асарел” се проведе волейболен турнир „Ние сме“ – шесто издание на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.