вторник , 21 май 2024
Водещи новини

През декември отварят офертите за депото

Проектът „Панагюрище – столица на свободата” върви по график, обясни на 18 ноември пред десетина общински съветници кметът на общината Никола Белишки.

В понеделник се проведе отдавна планирано заседание на две от комисиите на местния законодателен орган, които искаха информация относно текущото състояние на проектите, реализирани от Общината. В отговор на въпроси градоначалникът поясни, че пренареждане на дуварите на музеите не е предвидено и дуварите ще останат без керемиди, че е имало два пъти пренареждане на покрива на къщата – музей „Райна Княгиня”.
Офертите на кандидатите за изпълнител на строително-монтажните работи по регионалната система за отпадъците в регион Панагюрище ще бъдат отворени на 20 декември, а тези за текущ одит на 10 декември. До дни се очаква и обявяването на обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните работи по проекта „Панагюрище – общински център с устойчива и екологична градска среда и високо качество на живот”, уточни още кметът. По проекта, който е по схемата за зелена и достъпна градска среда вече бе обявена поръчка за строителен надзор. Белишки прогнозира, че дейностите по реконструкция на централната градска част по този проект ще започнат след 1 май 2014 година.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.