понеделник , 20 май 2024
Водещи новини

Панагюрци на партийните митинг и протест

На организираните по партийна линия днес протест в Пловдив и митинг в София има жители на община Панагюрище. Това разбра екипът на oshtepan.com в телефонен разговор с председателя на Общинския съвет на БСП Станимир Велчев и координатора на Общинската структура на ГЕРБ Никола Белишки.

На организирания от БСП и ДПС митинг в София на Орлов мост са заминали 48 човека от общината, съобщи Станимир Велчев. Над 100 пък са били участниците от община Панагюрище в протеста в Пловдив, организиран от ГЕРБ, съобщи Никола Белишки, като подчерта, че не малка част хората са отишли със собствен транспорт.
От излъчените на живо кадри за двете партийни мероприятия по Нова телевизия се видя, че хората в Пловдив скандират „ОСТАВКА”, а тези в столицата скандират „ПОДКРЕПА”. В словото си пред митингуващите председателят на БСП Сергей Станишев каза: „…Ние сме тук, за да защитим българската демокрация… Ние от БСП обещахме промяна, обещахме Бойко Борисов да не дойде отново на власт… Ще държим котараците на Бойко Борисов далеч от държавното кебапче…”
Пред митингуващите в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза: „… ГЕРБ е единственият препъни камък на БСП и ДПС… БСП я докараха дотам, че не може сама да си направи и митинг… Кога ГЕРБ е ходил по домовете на хората? Те възстановиха Държавна сигурност…” Накрая Борисов призова лидерите на партиите да не разединяват нацията.
Митингът на БСП и ДПС приключи пред сградата на Министерски съвет.
 
 

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.