Водещи новини

Информационна среща за европроекти

Теми, свързани с финансовото управление и контрол на проекти, работа с публичен модул на Информационната система за управление и наблюдение (ИСУН) и отворена процедура „Технологична модернизация на малки и средни предприятия“ ще бъдат представени от експерти на Областен информационен център (ОИЦ) – Пазарджик.

Информационната ще се състои на 12 ноември 2013 г. от 10:00 ч. в заседателна зала в Община Панагюрище.
Заявките за участие се приемат по реда на постъпването им,до запълване на бройката участници, но не по-късно от 11:00 часа на8 ноември 2013 г. (петък), уточниха още организаторите. Участниците в информационната среща ще получат удостоверение за участие. Заявките за участие могат да бъдат направени на електронна поща oic.pazardzhik@eufunds.bg или на телефон 034/ 44 62 09.
Проявата е част от нова серия от срещи с потенциални бенефициенти на европейски средства в единайсетте общини от област Пазарджик. Това е завършващият модул от голямата тема за управлението на проекти, която експертите от информационния център представят в рамките на тази календарна година при посещенията си в общините.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.