Водещи новини

Ивайло Захариев: Дрогата не спестява нищо!

Нищо, свързано с дрогата не ви спестявам, но и дрогата не спестява нищо на човек, бяха част от думите на популярния актьор Ивайло Захариев тази вечер пред пълната голяма зала на Театъра. Те бяха, свързани с разговора му с тийнейджъри и деца, след постановката „Спасителят” на театрална формация „Улична Банда”.

Пред oshtepan.com един от създателите й – Валентин Балабанов сподели, че мигновената реакция на децата от смях и подсвирквания е неизменно една и съща – постановката е играна 14 пъти от този състав. Нормално е, целта ни не е да се леят сълзи, а да се постави проблемът, допълни Балабанов. Ивайло Захариев, който е познат от сериала „Под прикритие”, сподели своя опит с наркотиците, работата си в столичен център, помагащ на наркозависими. Филмите са много готини, но от тях не може да разберете как смърди човек, който взима дрога, как си забравя мисълта или как заспива, докато си мие ръцете, бе безпощадния разказ на актьора.
Със „Спасителят” по различен начин бе открито деветото издание на общинската инициатива „Младежка сцена”. Главният експерт „Култура и вероизповедания” Магдалена Македонска обеща всички, които имат идеи и желаят да ги осъществят да получат подкрепата на Общината и да се изявят на сцената.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.