четвъртък , 25 април 2024

Подновяват прожекциите в кино „Модерен театър”

След множеството събития, провели се на 1 ноември – Ден на народните будители, културният календар на Общината за ноември обещава да остане интересен. Традиционните месечни участия на автори, представящи книгите си в Градска библиотека „Стоян Дринов”

ще са в лицето на Симеон Гаспаров и „Бизони край Дунава”, с които четящите ще могат да се запознаят по-отблизо на 5 ноември, вторник, от 17.30 часа. С постановката на театрална формация „Улична банда” – „Спасителят” на 6 ноември отново от 17 и 30 часа ще бъде открито тазгодишното издание на инициативата „Младежка сцена” в Театъра.
Седмица, по-късно, на 11 ноември, от 18.30 часа в голямата зала на Театъра новият си албум „Носталгия” ще представи обичания от панагюрци Веселин Маринов. Постановката „АРТ” на Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов” почитателите на Мелпомена ще могат да видят на 18 ноември от 19.00 часа.
Изненадата на ноемврийския културен календар е на 19 ноември, когато от 18.30 часа в кино „Модерен театър” ще бъдат възобновени прожекциите на премиерни филми с нова Dolby3Dтехнология. Първата предпремиерна прожекция ще е с покани, но следващите ще бъдат обявявани с афиши и със съобщения в местните медии.
Край на предварително обявените за месеца културни събития ще сложи празнична програма с участието на ученици от СОУ „Нешо Бончев” на 21 ноември – Ден на християнското семейство и православна младеж, която ще бъде изнесена в камерната зала на Театъра от 17.30 часа. В същия ден тържествено ще бъдат отбелязани и 195 години от построяването на храма „Свето Въведение Богородично”.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.