четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

По 3 кандидата за 2 шефски места

По три са кандидатите за управител на двете общински търговски дружества – «Оборище» ЕООД /обединяващо вестник «Оборище», кабелно радио «Оборище прим» и тв студио «Оборище прим»/ и «Пазари и паркинги» ЕООД.

Кандидат-управителите за медийното дружество са Галина Бодурова, Ирина Конова и Валерия Манолова. Настоящият управител на „Оборище“ ЕООД Павлина Вайсилова отново не се кандидатира за нов мандат. Конкурс за управител на общинските медии бе обявен за втори път, след като през лятото кандидатът бе само един и не стигна до трети етап – интервю, понеже бизнес програмата му не бе събрала обща оценка мн.добър 4.50
Галина Бодурова е репортер в столетния вестник «Оборище» и наскоро се върна се от отпуск по майчинство. Ирина Конова е монтажист в тв студио «Оборище прим» от 2010 година и водещ рубрика.Тя бе кандидат за управител на медийното дружество и през 2009 г. За Валерия Манолова нашето «разузнаване» знае, че е била известно време учител в ОУ «Проф.М.Дринов», а след това е работила във фирма «Градус».
 Кандидат-управителите за «Пазари и паркинги» са настоящият шеф Николай Деянов, Драгомир Иванов, който бе управител на «ВиК-П» ЕООД, и Соня Калпакова която е била шеф в магазин «Лидл»
Днес – 31 октомври, изборните комисии за двете шефски места са разгледали документите на кандидати и са допуснали всички до втори етап – писане на бизнес програма за развитие на дружеството, за което кандидатстват, за 3-годишен период. 

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.