четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Игрите по света във фотоконкурс за възрастни

Ако имате идея за фотография на настолни игри, хазартни игри, видео игри, игри на отркито, детски игри, спортни състезания и искате да я споделите, може да го направите с конкурса „Игрите по света”.

Фондация Алианс франсез в Париж обяви IV издание на ежегодния Международен фотоконкурс за любители фотографи. Темата на това издание на конкурса е „Игрите по света”. Конкурсът цели да се представят игрите в тяхната разнообразна социална и културна функция. Този фотографски „репортаж” ще бъде повод да се покаже развитието на игровите практики по света, акцентират организаторите.
Голямата награда е едноседмичен престой в Париж и самостоятелна изложба в парижка галерия.
Алианс франсез – Варна е оторизиран да проведе първия етап от конкурса на местно ниво. Желаещите да участват трябва да са любители фотографи, т.е. да не работят като такива професионално, задължително да са навършили 18 г. и снимките да са авторски.
За да участва, всеки кандидат трябва да изпрати 2 снимки във формат TIFF или JPEG с резолюция 300DPI (минимум 30х40 см, с резолюция 300DPI или 3543х4724 pixels), както и четливо попълнен и подписан формуляр за участие на ел. адрес  cfvarnaconcours@gmail.com най-късно до 9 декември 2013 г. С двете фотографии, всеки участник ще трябва да изпрати информация за техническите параметри на използвания фотоапарат, скорост, бленда и в случай, че е използвана лента марката й.
Жури на Алианс франсез – Варна ще излъчи победителя от първия етап и неговите две снимки ще участват в надпреварата в Париж.
Резултатите ще бъдат публикувани до 18 декември.

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.