четвъртък , 30 май 2024

Раков се маскира и танцува, Велчев и Каменски пяха

Запомнящ се купон си спретнаха в панагюрски ресторант общински съветници от три мандата за Деня на българската община – 12 октомври. Вечерта на 11 октомври искреше с присъствие на хора от различен калибър, които създадоха с настроението си празнична атмосфера.

„Старшите” съветници показаха на „новобранците”, че политиката си е политика, но сладостта на живота е извън нея. Първата изненада за мнозина бе Петко Хасанов от Отечествения съюз, който е най-възрастният жив съветник и който водеше „официалната” част на събитието. С дългокоса перука на брюнетка се появи Иван Раков от ВМРО, а с букети за домакините – Веселина Зумпалова-Ралчева и техническият й сътрудник Виолета Губерова, впечатли Марин Филин от листата на СДС в мандат 2003-2007.
Първият гвоздей на вечерта дойде от Станимир Велчев, председател на ОбС на БСП и председател на червените съветници в настоящия мандат. Той постави началото на музикалните изпълнения, като пя впечатляващо „Ако си дал…” на покойния Емил Димитров. По-късно като певци се проявиха Петър Каменски от групата на БСП в мандат 2007-2011 и Веселина Зумпалова-Ралчева,инициатор на срещата в качеството й на председател на Общински съвет – Панагюрище.
Като танцьори в по-ранните часове се изявиха Иван Раков, който покани домакинята, и Петър Каменски, кавалерстващ на Людмила Пашова-Терзийска от групата съветници „За свободна община” в настоящия мандат.
Екипът на oshtepan.com научи, че песни и танци е имало до първите минути на 12 октомври – поводът за купона.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.