ФК „Оборище” на върха във „В” Югозападната група

Категорична победа записа ФК „Оборище” над столичния „Септември” в третия кръг от „В” Югозападната група. За oshtepan.com Дончо Евтимов акцентира върху по-интересните детайли от срещата, в която нашите бяха гости. Краят на първото полувреме приключил при 3:0 за панагюрци, след като стартовото попадение било на Георги Нетов. Последвали две негови асистенции, в резултат на които

Емил Петков и Добри Орловски се разписали също като голмайстори. Последното попадение, реализирано през втората част на мача отново било дело на Орловски.
За пръв път ФК „Оборище” оглавяват групата с пълен актив от 9 точки, головата разлика за първите три мача от новия сезон е 10:0. Само от „Миньор” имат също девет точки, но голова разлика от 10:1. Именно с този отбор на 8 септември е следващата среща, като гости ще са оборищенци. Домакински мач на стадион „Орчо Войвода” ФК „Оборище” ще имат на 15 септември, когато приемат „Балкан” Варвара, които във временното класиране са пети, с актив от 7 точки.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.