Водещи новини

Само една оферта за техниката на ОП „Чистота”

Една е била офертата по обществената поръчка за доставка на автомобил за събиране на твърди битови отпадъци и автомобил за измиване на улици за обслужване на общинското предприятие „Чистота”, съобщи управителят Стайо Тушлеков. Пет обаче са били наборите закупена документация. В поръчката като условие бе заложено отварянето на офертите да стане този понеделник, 26 август.
Доставката ще се финансира от бюджета на община Панагюрище. При подписване на договора ще се заплати авансово

25 % от лизинговата стойност. След приемането на доставката започва изплащането на 48 равни месечни вноски, съгласно приложен погасителен план. Прогнозната стойност без ДДС за получаването на двата автомобила бе 291 666 лева, но тепърва ще стане ясно каква е сумата в подадената оферта.
Тушлеков неведнъж е подчертавал, че голяма част от техниката на „Чистота” е остаряла и поддръжката й нелека. При представянето на идеята кметският екип заяви, че ще подкрепя подобни инициативи.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.