четвъртък , 20 юни 2024
Водещи новини

От РИО набират банка кадри – заместващи учители

Осем са позициите, обявени от Регионалния инспекторат по образование – Пазарджик, за които се набират банка кадри – заместващи учители в детски и учебни заведения в община Панагюрище. Обявлението е по проект „Квалификация на педагогическите специалисти” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007 – 2013 година”.
Заявление за включване в банката кадри може да се подаде в

РИО – Пазарджик; по пощата: адрес – гр. Пазарджик – 4400, ул. „Пейо Яворов” №1, Регионален инспекторат по образованието – до Марияна Гигова – ст. експерт по ПВ и регионален организатор по Проект КПС, или да изпратите подписано и сканирано на e-mail: m.gigova@abv.bg. Заявлението може да бъде изтеглено от сайта на инспектората.
По три са позициите в основните училища „20 април” и „Проф. Марин Дринов”, и по едно в СОУ „Нешо Бончев” и ЦДГ „Брезичка”. Краят на срока за подаване на заявленията е различен и варира от 29 до 30 август т.г.
За цялата Пазарджишка област позициите са 68. 

Вижте още

Кампания „Месец май в подкрепа на българското образование“

Във време, в което почти всеки има неограничен достъп до интернет във всеки момент от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.