Водещи новини

Днес инструктират маршалите за рали „Средна гора”

По информация на сайта bgnrc.info днес ще бъде извършена основна проверка на трасето за рали „Средна гора”. От комисията по сигурността към Българската федерация по автомобилен спорт са получили документи като плана за сигурност и разрешение от местната власт, но още нямало договори с

управленията на пожарната и полицията, въпреки пуснатите към тях писма. Опасенията, че стартът на петия кръг от шампионата ще се провали, бяха огласени в края на миналата седмица именно заради липсата на определени документи.  
От Общинска администрация – Панагюрище обаче уточниха, че организацията върви в срокове и днес следобед ще бъде направен последният инструктаж на маршалите. За утре е планирана пресконференция в столицата. Първият от двата скоростни етапа трябва стартира в 22.03 часа на 9 август. Въпросната отсечка ще бъде проверена днес в посочения за начало на състезанието час.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.