понеделник , 20 май 2024
Водещи новини

Впечатляващи състезания с мотори

С почетна обиколка на града и поднасяне на венец пред паметника на Райна Княгиня малко след 13 часа започна днешният ден за десетки рокери, част от Третия национален мотосъбор, организиран от панагюрския мотоклуб „Железни братя”. Веднага след това стотици почитатели на скоростите на две колела се събраха на Околовръстния път, където започнаха състезанията с мотори –

състезания с чопъри и Трети кръг от MOTO DRAG RACE шампионата за купата на БОЛЯРИ. За 17 часа бе обявено награждаването от състезанията.
Дългоочакваното STUNT SHOW ще започне в 18 часа, а два часа по-късно останалите игри. За 21:30 часа е планиран стартът на Огнено шоу, а в 22:00 часа рок концерт, теглене на томбола с много награди и еротични танци. Съборът се провежда непосредствено до местността Оборище, под старата едноименна хижа. Входът е 5 лева за възрастни. С билетчето всеки ще може да участва в томболата с награди, най-голямата от които е FULL HD 3D 42” телевизор.
От „Железни братя” споделиха, че тазгодишният събор се очертава като един от най-големите за страната.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.