1400 панагюрци в подкрепа на правителството

Около 100-ина жители на общината са били на връх Бузлуджа тази неделя по повод годишнината на БСП.

На Бузлуджа винаги настроението е било приповдигнато и хората поемат някаква енергия, която ги зарежда със сили да продължат по-нататък, сподели тази сутрин в телефонен разговор председателят на ОбС на на БСП Станимир Велчев. Според него случващото се на Бузлуджа всяка година е  усещане, което може да се изпита само когато си там. Там разбираш, че партията живее, че партията това са хората, това са гражданите на Република България. Почти всяка година ходя на Бузлуджа и винаги се зареждам със сили, каза Станимир Велчев. Той съобщи, че в инициираната преди 10-ина дни подписка в Панагюрище в подкрепа на кабинета Орешарски вече има 1 400 имена.
На въпроса как би коментирал случилото се на 23 срещу 24 юли пред Парламента, Станимир Велчев каза: „Силно съм обезпокоен от събитията, но не заради Правителството, не заради партията, а заради демокрацията. Не е важно колко хора са на протеста в подкрепа на Правителството и колко са на протеста срещу него. Явно е, че обществото е разделено. И в демократичните общества това се решава по един начин – избори. Свършва мандатът на едно управление и решаваш дали отново да гласуваш за него, или не”.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.