Проектите на „Брезичка” и „Брацигово” към финал

Към приключване са двата проекта, спечелени от Общината към Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС). Във вътрешния двор на целодневна детска градина „Брезичка” децата вече играят.

Той бе превърнат в привлекателно място за труд в природата, учене и игра на най-малките. Оформени лехи със засадени едногодишни растителни и лечебни видове, има опитен участък и зона за игри и развлечения, както и малки пейки и маси, на които малчуганите да разглеждат любимите си книжки.
Миналата седмица бяха поставени и четирите пейки в градинката на ул. „Брацигово”, заедно с оградата. Предстои обновяването на старите люлки и пързалка, които няма да бъдат демонтирани и ще са на разположение на децата, заедно с новото комбинирано съоръжание за игра на деца до 6 години и люлка. От кметския екип осъществяват пряк контрол върху работата на фирмата изпълнител, споделиха живеещи на улицата.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.