Водещи новини

Съветниците може и да не почиват

Дали общинските съветници ще почиват през август, или и тогава ще заседават, ще зависи от важността на решенията, които трябва да се вземат.

Това отговори на въпрос на oshtepan.comпредседателят на Общински съвет – Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева на дадената от нея пресконференция на 24 юни.
Почти сигурно е обаче, че поне през половината от месеца местните народни избраници няма да заседават по комисии. Всичко ще се уточни след сесията през юли, допълни Веселина Зумпалова-Ралчева. Тя съобщи, че през юли ще направи и своя публичен отчет за работата на Общинския съвет през първото полугодие на 2013 год.
На 24 юни председателят на ситипарламента обобщи, че последните две сесии – през май и юни, са преминали под знака на общите събрания на 5-те общински търговски дружества: „ВиК-П” ЕООД, „Оборище” ЕООД, МБАЛ „Събо Николов” ЕООД, „ДКЦ 1-Панагюрище” ЕООД и „Пазари и паркинги” ЕООД. Първата сред равни даде следната оценка на търговските дружества: „За първи път всички дружества показаха толкова добри финансови резултати, като изключим „ВиК-П”, но там управителят е нов… Никой от нас не е очаквал толкова бърза и толкова рязка промяна в МБАЛ „Събо Николов” ЕООД.”

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.