вторник , 21 май 2024
Водещи новини

И панагюрци в протеста срещу Пеевски

Днешният избор на Делян Пеевски за председател на Държавната агенция по национална сигурност предизвика широко обществено недоволство.

До момента Пеевски бе депутат, избран от листата на ДПС в 13 многомандатен избирателен район Пазарджик.
Oshtepan.com получи потвърждение от общинското ръководство на ГЕРБ, че в протестите в столицата, които бяха обявени за тази вечер в социалните мрежи, ще се включат техни привърженици и хора, които са против избора на Пеевски. Автобус с недоволни от днешното гласуване в Народното събрание тръгна от Панагюрище малко след 17 часа, като към тях се очакваше да присъединят и хора от селата Бъта и Оборище.
Преобладаващите коментари в електронните медии са, че изборът на депутата за отговорната длъжност е бил изненадващ, а президентът Росен Плевнелиев заяви, че снема кредита си на доверие от правителството. Премиерът Пламен Орешарски, предложил Пеевски за поста, пък се мотивира, че той е човек, който може да ръководи институцията.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.