Двама задържани заради наркотици

Тийнейджър притежаващ наркотици, както и мъж отглеждащ ги в дома си са задържани от служители на Районно управление Полиция – Панагюрище.

В събота следобед екипи на силите на реда в Панагюрище засекли 17-годишен тийнейджър от Пазарджик. При последвалата проверка и личен обиск органите на реда открили полиетиленово топче и ръчно свита цигара, и двете с марихуана. Непълнолетният прекарал остатъка от нощта в ареста. С него работи инспектор „Детска педагогическа стая”. Няколко часа по-късно екипите извършили проверка в жилището на панагюреца Р.К.-61г. В двора на къщата му полицаите открили общо 26 растения, които при направения полеви наркотест реагирали положително на канабис. Цялата реколта е иззета, а притежателя и задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано дознание, съобщават още от Областната дирекция на МВР Пазарджик.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.