четвъртък , 25 април 2024

Дриновци оцветиха света

Дриновци оцветиха света на 6 юни вечерта. Спектакъл, в който участваха ученици, учители и родители изпълни голямата залата на Театъра.

Преподавателят по музика Пепа Филина – в основата на концерта, бе съчетала българските традиции в седенките от миналото и Вазовото „Под иго”, и съвремието с компютърните игри и забавления за децата. Песните и танците в „Оцвети света” бяха и весели, и затрогващи. А децата видяха част от учителите и родителите си в нова светлина – свободни и малко тъгуващи за ученическите си години. С последната песен – „Нека бъде светлина”- дриновци успяха да запалят една искра надежда в повече, защото показаха, че са различни и нестандартни, и не се страхуват от това. В края на празничната вечер директорът на ОУ „Проф. Марин Дринов” Екатерина Футекова поздрави специално четвъртокласниците, раздавайки свидетелствата им за завършен начален етап на основно образование.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.