Водещи новини

Анализират дейности от проекта за язовира

През юни предстои да се направи преглед на напредъка по изпълнението на  Проекта за развитие на общинската инфраструктура за първите шест месеца на годината. 

Това става ясно от официалния сайт на Проекта, част от който е доизграждането на язовир „Луда Яна”. Очаква се документът да обобщи дейностите по компонентите на проекта и да предложи план за действие за следващите шест месеца до края на 2013 година.
Във връзка със завършване на язовира в рамките на Проект за развитие на общинската инфраструктура, по Компонент 3 е сключен договор за проучване и проектиране на язовир „Луда Яна” и Пречиствателна станция за питейни води, включващ авторски надзор по време на строителството и изготвяне на работни чертежи и детайли, с фирма „КАРАВОКИРИС и Партньори”. Въз основа на изготвеното техническо задание за проектиране, проектантът е извършил обследване на строителните площадки и изпълнените съоръжения и е разработил идеен проект за завършване изграждането на хидровъзела. 

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.