четвъртък , 25 април 2024

Приключение с летящ балон на 1 юни

Невероятно интересен се очертава да бъде Международният ден на детето – Първи юни, в Панагюрище.

Общинското ръководство се е погрижило да има разнообразни прояви както за най-малките, така и за по-големите, и най-големите. Празникът започва в 10.30 часа на площад „20 април” и не случайно и тази година е под наслов „Усмихни се с мен”.
За първи път децата с по-изявен приключенски дух, а защо не и техните родители, ще могат да се издигнат над Панагюрище с летящ балон, познат на вещите в тази област като топловъздушен пилотиран балон. Очаква се той да бъде гвоздеят на богатата празнична програма, тъй като около 30 метра е само височината на надутия балон, а самото надуване ще е пред очите на децата.
Освен него на площада ще има познатите ни надуваеми  замъци и батути.
Празникът на детето ще е изпъстрен с много игри, фокуси, клоунади, скечове и приказни етюди в изпълнение на театър  „Мариета и Марионета”.
Цирково-вариететното шоу на дует „Росиели” ще представи кристал – баланс,  жонглиране, огнено шоу с участието на жив питон и много фокуси. Клоунът Коко също ще постави акцент върху фокусите, но и върху комични анимации.
Децата ще се забавляват още с клоунеса Рали Бали и ще могат да се включат в студио „Усмивка” –  рисуване на лице, което на миналогодишния Първи юни предизвика много овации от всички участници в празника.
Предвидени са също фигури от балони – цветя и животни, денс и зумба аеробика с публиката. И, разбира се, ще има много награди, обещава кметският екип.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.