събота , 27 април 2024

Символични подаръци за дейците на културата

За първи път от 1994-95 година насам общинското ръководство покани на празничен коктейл по случай 24 май представители на всички институции от община Панагюрище в областта на просветата и културата: музей, библиотека, училища и детски градини, читалища, медии…

При това поканата не бе устна и в последния момент.
С внимание към всеки кметският екип посрещна гостите си, поднасяйки им символичен подарък – малко, стилно опаковано, газениче, за да се поддържа огънят на просвещението.
Стилна бе и обстановката в Ритуалната зала в сградата на Община Панагюрище, където бе коктейлът. Без излишества, но с вкус бе подредена и шведската маса.
Топли думи на благодарност към всички  отправи кметът на общината Никола Белишки, преди да вдигне наздравица за добре дошли.
Спонтанно кратко приветствие към присъстващите направи  архиерейският наместник на Панагюрска духовна околия отец Атанас Манолов.
По време на разговорите по групи част от присъстващите коментариха жеста на внимание към дейците на културата и просветата от страна на кметския екип. 
Екипът на oshtepan.com знае, че зад идеята стои зам.-кметът по хуманитарните въпроси в община Панагюрище Галина Матанова. В рамките на година и половина тя успя да наложи печеливши практики почти във всяка сфера, за която има грижа.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.