Водещи новини

Магия от фойерверки

Мирис на барут и желание да видим още, останаха след представянето на отбора на Словакия – първият участник в Световното първенство по фойерверки„Огън, цвят и фантазия България – Панагюрище 2013” тази вечер.

Ако не сте станали свидетели на неописуемото пиротехническо шоу, имате шанс да поправите това утре и в неделя вечерта, когато от историческото Маньово бърдо отново към небето ще полетят фойерверки на отборите на Тайланд и Чехия.
На 17 май, вечерта преди и след магията, направена от Словакия, нетърпеливата публика забавляваше рок-групата “ROCKA ROLLA”, в която се изявяват панагюрците Радко Пърлев и Костадин Длъгнеков. А преди тях – духов оркестър „Делчо Радивчев” и двата мажоретни състава – на ОДК и СОУ „Нешо Бончев” обраха овациите на панагюрци.

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.