петък , 19 април 2024

Бюлетините за изборите вече са в общините

Служители на областна администрация Пазарджик приеха бюлетините за гласуване на 12 май 2013г. за избор на народни представители за 42 Народно събрание.

По предварително изготвен график, бюлетините вече са разпределени и доставени на общините, които от своя страна ще ги предадат на 11 май 2013г. на 359 секционни избирателни комисии(СИК) на територията на област Пазарджик в присъствието на представител на Регионалната избирателна комисия (РИК). От областна администрация съобщиха, че са получени 278 000бюлетини, като право на глас имат 252 798 души от общо 307 518 жители на област Пазарджик, по данни на Главна дирекция „ГРАО“ към МРРБ от 29.04.2013г. Общините са получили и необходими документи за провеждане на изборите: удостоверения за гласуване, протоколи, чернови, брошури, информационни материали, печати, пликове и баджове за членовете на СИК. Общо 360 устройства за копиране А4 са разпределени на общините съобразно броя на секционните избирателни комисии.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.