събота , 20 април 2024

Тенисистите с купи и медали от турнир

Традиционен турнир по тенис на маса за 12 и 15-годишни деца се проведе на 21 април в Пирдоп, съобщиха от спортен клуб „Панагюрище”. Проявата е била с участието на над 50 състезатели от Южна България. Борис Влахов, един от треньорите в клуба, обясни, че организацията на домакините е била отлична.

Представянето на панагюрските тенисисти било на нужното ниво. Димитър Калоянов спечелил купа и златен медал при 15-годишните, Габриела Иванова купа и златен медал, също при 15- годишните, Кръстина Иванова – купа и златен медал при 12-годишните, Георги Ефтимов два бронзови медала – по един в двете възрастови групи, и Илия Воденичаров – бронзов медал при по-малките.
Влахов съобщи, че този петък, 26 април, започва последният кръг от Висшата лига жени. „Панагюрище” ще разчита отново на Ненка Тушлекова, Нелина Петришка, Борислава Лазарова, Йоана и Десислава Ботеви. Влахов уточни, че целта ще са бронзовите медали, след като в предпоследния кръг станало ясно, че шампионите и вицешампионите са „Комфорт”- Варна и „Стоянстрой”- Пловдив.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.