Водещи новини

Палят сухи треви и карат пияни

На 17 сигнали са реагирали огнеборци и спасители в областта през уикенда, съобщиха от пресслужбата на ОДМВР-Пазарджик. Оттам обръщат внимание, че са зачестили случаите на нерегламентирано палене на сухи треви, стърнища и отпадъци. Само пред последните дни са гасени подобни пожари в районите на Панагюрище, Пещера, пътя Пазарджик-Пловдив, АМ „Тракия”, селата Калугерово, Тополи дол, Мало Конаре, Виноградец, Радилово.

От ОДМВР-Пазарджик съобщиха още, че само през изминалото денонощие екипи на сектор „Пътна полиция” при полицейските управления в региона са заловили седмина мъже и една дама, седнали зад волана на автомобилите си след употреба на алкохол. В събота срещу недял на улица в Стрелча автопатрул при РУП-Панагюрище извършил рутинна проверка на „Фиат”, управляван от панагюреца М.Г.-35г. Последвал тест с „дрегер”, като уредът отчел 1.29 промила концентрация на алкохол. Употребилите алкохол шофьори са задържани в арестите на полицейските управления. Спрямо тях са образувани четири незабавни и още толкова бързи производства.                

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.