сряда , 24 април 2024
Водещи новини

„Оптик” вече ще играe в „А” групата

В последния кръг от „Б” републиканска група по тенис на маса панагюрският спортен клуб „Оптик” не допусна нито една загуба и зае първото място. Срещите се проведоха на 20 и 21 април в Пловдив. Това ни дава право от следващия сезон да играем в „А”републиканска група, обясни треньорът Цило Лалков.

Три отбора спорили за първенството – Панагюрище, Ардино и пловдивският „Стоян Строй”. За постигане на успеха панагюрци през сезона записваха победи над Бургас, Димитровград, Ардино, Стара Загора, Несебър, Съединение. Съставът на „Оптик” е Иван Лалков, Николай Мазников, Стоян Кордов, Аврам Аврамов и Георги Божилов.
Лалков старши разказа, че Иван Лалков и Стоян Кордов играли много силно и на двойки, където също не допуснали загуба. Двамата за втора поредна година станали шампиони на Държавното първенство по тенис на маса на МВР и като част от националния отбор участвали на Балканиада и Европейско първенство на МВР.
Христо Вълканов, председател на „Оптик” сподели, че 18 години след създаване на клуба, той ще има за пръв път свой отбор в „А” групата.
На 27 и 28 април отборът на „Оптик” ще участва в последния кръг от „В” републиканска група, който ще се проведе в Пирдоп.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.