четвъртък , 9 май 2024

Атракционите идват на 2 май

Две трети от местата, определени за търговци по време на предстоящите празници около Великден, са вече заявени, обясниха от „Пазари и паркинги” ЕООД. Петната за разполагане на сергиите са над 200. Атракционите като блъскащи се колички, гондола, пеперуди, очаквани от децата, към момента се очертава да са с присъствие като миналогодишното.

Бира-скарите също се очаква да не са повече или по-малко от тези през 2012 година.
От общинското дружество са започнали маркиране на търговските места и на местността Оборище, където на 2 май се очаква, както всяка година, да се стечат хиляди. Проявяващите интерес да предлагат стоката си, ще трябва да получат пропуск от Общината, защото на празника на годишнината от Априлското въстание има специален режим на охрана.
Кметът на общината Никола Белишки издаде заповед, с която определи, Празникът на народните занаяти да се проведе на 3 май – Разпети петък, като разполагането на сергиите да стане на пл. „20-ти Април”.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.