Водещи новини

Приоритет са двата проекта

След приемане на бюджета за 2013 година потърсихме за коментар председателя на комисията по бюджет и икономика на общината в Общинския съвет Илия Анчев, който е и председател на групата съветници от ГЕРБ, за коментар на финансовата рамка.

Според г-н Анчев:

„Основният приоритет в бюджет 2013 г. е съфинансирането на двата големи проекта, които предстоят да се реализират – проектът за депото за твърди битови отпадъци и проектът за реконструкция на водопреносната и канализациона мрежа в града.

Въпреки това за финансиране на всички дейности са предвидени повече парични средства в сравнение с изминалата година.Това се дължи на разумните харчове, които бяха наложени от кметския екип във всички звена на бюджетна издръжка.

 

<Ако обаче се явят причини, които възпрепятстват съфинансирането на проектите, имаме готовност да извършим съответните актуализации в бюджета за пренасочване на част от тези средства”.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.