Водещи новини
Малко след 8 часа правото си на глас упражни Иван Раков, бивш общински съветник

Панагюрище гласува за кмет. Изборният ден започна спокойно

В спокойна обстановка започна изборният ден на територията на Община Панагюрище. Вчера всички секции бяха поети под полицейска охрана, съобщават от Пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Пазарджик. Оттам припомнят, че по време на изборите полицаите са разположени вън от секциите, няма да допускат лица с поведение, накърняващо добрите нрави, както и въоръжени лица и носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на полицията могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията. Има и допълнителни екипи на РУ-Панагюрище и ОДМВР-Пазарджик за реагиране и проверка на сигнали, които са съотносими към дейността на полицията.

Дежурно гише «Български документи за самоличност» в РУ-Панагюрище ще работи днес от 08.30ч. до 19.30ч. Ще бъдат връчвани вече изработените лични карти на гражданите, които ще гласуват, а на тези които  са ги загубили, повредили, унищожили или са им откраднати ще им бъдат издавани удостоверения за гласуване. Припомняме, че удостоверението за гласуване се издава единственно и само да послужи на гражданите да упражнят своето право да гласуват.  

 

 

 

 

Вижте още

Седмокласниците от ОУ „Двайсти април“ получиха свидетелствата си за сновно образование

Пожелавам си седмокласниците да запазят детските си очи, защото в тези очи Панагюрище винаги ще …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.