Водещи новини

„ОПТИКС“ АД поздрави зрелостниците от Випуск 2024 г на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм

На тържествена церемония, проведена в читалище „Виделина – 1865“ на 20-ти юни, учениците от Випуск 2024 г получиха дипломите си и свидетелствата за професионална квалификация. Вълнуващото събитие бе споделено от учители, родители и представители от фирми – дългогодишни партньори на ПГИТМТ в програмата за дуално обучение.

В приветствие от името на „ОПТИКС“ АД Даниел Даскалов – директор „Ресурсно осигуряване“ , благодари на ръководството на гимназията за сътрудничеството и поздрави зрелостниците за постигнатия успех: „От днес започва нов етап за вас. Пожелаваме ви здраве и късмет, следвайте мечтите си!“

Тази година  „ОПТИКС“ изпрати 16 ученици от специалностите „Лазерна и оптична техника“ и „Машини и системи с ЦПУ“, от които 6 с отличен успех. През периода на своето двугодишно обучение в компанията зрелостниците получиха ценни знания за професията и отлична практическа подготовка.

 

Вижте още

Пътен инцидент предизвика шофьор от Панагюрище, седнал зад волана след употреба на алкохол

Двама шофьори, употребили алкохол и предизвикали леки пътни инциденти, са установени от органите на реда …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.