четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини
Християн Балев с Нона Немигенчева СНИМКАТА е от фейсбук профила на Хриси

ТАЗИ ВЕЧЕР – Да подкрепим Християн Балев в благотворителния епизод „Като две капки вода за всяко дете“

Благотворителен концерт под надслов „Като две капки вода за всяко дете“ в партньорство с УНИЦЕФ, ще се състои тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Звездите, децата и всички зрители тази вечер могат да подадат ръка на децата в нужда.

Осем български звезди и осем талантливи деца да влязат в образ и ще изпълнят любими песни с кауза – закрила на всяко дете от насилие. На сцената заедно със своите дуетни половинки ще излязат Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано. Всеки зрител може да се включи в каузата и да дари онлайн или чрез СМС, като гласува за любимия си дует.

Веселин Маринов ще пее с Християн Балев от Панагюрище, възпитаник на музикалния педагог Нона Немигенчева от Школата по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към Центъра за подкрепа зза личностно развитие.

Актрисата Мария Бакалова, националният посланик на УНИЦЕФ България – Елена Петрова, легендарният футболист Христо Стоичков и продуцентът на „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян, ще заемат местата на жури.

Вижте още

Лазорровден е! Честит празник на имениците!

Лазаровден е християнски празник, посветен на Лазар от Витания и неговото чудотворно възкресение от Иисус …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.