Водещи новини
Васил Ралчев по време на церемонията по връчване на наградите

Васил Ралчев от Панагюрище е „Фермер на 2024 „. Честито отличие!

Васил Ралчев от Панагюрище, създател на бранда  за биокозметика InaEssentials, е големият победител в дебютното издание на конкурса Forbes&Agri.bg AGRI AWARDS 2024. Младият панагюрец спечели приза  „Фермер на 2024 г“, след като спечели първо място в категория „Градинар” и събра най- висока оценка в четирите секторни категории.

 За Дама-фермер на 2024 г. е избрана Милица Зикатанова от Винарска изба „Вила Мелник”.

Двамата получиха наградите си на стилна церемония в Гранд Хотел „Милениум София”, където за доброто настроение на всички отличени пя неповторимият Васил Найденов.

Събитието се проведе под патронажа на Министерство на земеделието и храните с генералната подкрепа на Агрополихим, институционалната подкрепа на Европейската инвестиционна банка и други спонсори.

В оспорваната надпревара се включиха 154 кандидати от различни земеделски стопанства, които споделиха своите успешни практики и визия за развитие. 

В социалните мрежи  Васил Ралчев сподели: 

Това е награда за цялото ни семейство

Моето обещание на събитието беше да направя всичко по силите си InaEssentials да е първата земеделска компания Еднорог в България!

За мен е чест и отговорност да получа това признание. Тази награда е колкото моя, толкова и на родителите ми, които изградиха основата, върху която стъпих, за да създам InaEssentials – Семеен Онлайн Органичен Магазин за Био Козметика

Това, че създадох бранда, не означава, че сам го направих бизнес на Световно Ниво. Тук ключова роля изигра целият екип на бранда.

Georgi A. Dimitrov, с когото работихме от сутрин до вечер в хола, когато нямах офис. Borislav Yordanov, който ми показа, че може да се работи и в други пазари. Mona Videlova, която работи всеки ден с амбицията InaEssentials да е в цял свят и е специалният човек до мен. Сестрите ми Elena Ralcheva и Maria Ralcheva!

Вижте още

Литературна среща с акад.Благовеста Касабова предстои в гр.Стрелча

инж. Радка ЕНЧЕВА-КОЧЕВА, РЕКИЦ „Читалища“ На 13 май „Литературният поход в читалищата на Пазарджишко“ спира …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.