Водещи новини
СНИМКИТЕ са от сайта на Община Панагюрище

Кметът Желязко Гагов обсъди с евродепутата Петър Витанов финансиране на проекти директно от Брюксел

ДНЕС кметът Желязко Гагов разговаря с евродепутата Петър Витанов, който  посети Панагюрище. Двете основни теми на разговор  бяха достъпът до финансиране на проекти директно от Брюксел и осигуряването на контакти в областта на туризма с експерти от Гърция, Холандия и други европейски държави

На срещата между градоначалника Гагов и евродепутата Витанов присъстваха общинските съветници от „Продължаваме промяната –Демократична България” Павел Хрисков и Даниела Куртакова.

Българският представител в Европейския парламент посети и СУ „Нешо Бончев”, където се срещна  с ученици от втори гимназиален етап. С тях Петър Витанов обсъди темата за изкуствения интелект.

 Петър Витанов е член на ЕП от 2019 г. Работи по темата за зеления преход. Член е на Комисията по транспорт и туризъм (TRAN), Комисията по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните (ENVY). Заместващ член е в Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешен ред (LIBE).

 

 

Вижте още

Впечатляваща първа изложба на деца със специални потребности

Днес в Исторически музей – Панагюрище бе открита изложбата „Абстракции и цвят“. Автори на въздействащите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.